Loading...
 
Follow Hemopran: 

 

Lecoxen κρέμα 30ml

Η κρέμα Lecoxen δρα επικουρικά στην επούλωση, καθώς ευνοεί την επαναεπιθηλιοποίηση και μειώνει τη φλεγμονή, προστατεύοντας το δέρμα από ερεθισμό. Επιπλέον, βοηθά στη διατήρηση ενός σωστού μικροπεριβάλλοντος στο δέρμα γύρω από την πληγή ώστε να αποφευχθεί η διαβροχή των ιστών.

3 ΔΡΑΣΕΙΣ

Χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή της, έχει τριπλή δράση στην πληγή:

Ριζική δράση κατά των ελεύθερων ριζών: χάρη στην παρουσία της Προανθοκυανιδίνης Α2 που προέρχεται από την αγριοκαστανιά (Aesculus hippocastanum), της βιταμίνης Ε και του Allium cepa με αξιοσημείωτη δράση κατά των ελεύθερων ριζών, βοηθά στην επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης.

Μηχανική και προστατευτική δράση: οι σιλικόνες δημιουργούν ένα αποφρακτικό φράγμα, εναντίον των επιβλαβών μικροοργανισμών, το οποίο διευκολύνει την επούλωση της πληγής. Επιπλέον, αποτρέπουν το σχηματισμό χηλοειδών και υπερτροφικών ουλών πιο αποτελεσματικά από αλοιφές που περιέχουν οξείδιο ψευδαργύρου.

Ωσμωτική δράση: χάρη στην παρουσία του χλωριούχου νατρίου οι εκκρίσεις διαρρέονται στο δέρμα γύρω από την πληγή.

Lecoxen ισότονο σπρέι 100 ml

Το Lecoxen spray είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν που συνιστάται για να εμποτίζει και να απομακρύνει τη σκόνη και τις ακαθαρσίες από τις επιφανειακές, οξείες και χρόνιες αλλοιώσεις ( πληγές, εκδορές, πληγές παρακέντηση και τραύματα σύνθλιψης), ενισχύοντας την φυσική επούλωση των πληγών. Χάρη στην καινότομο τεχνολογία του, η φιάλη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε θέση.

Σύνθεση: ισότονο διάλυμα θαλασσινού νερού NaCl 0,9% πλούσιο σε ιχνοστοιχεία όπως Βόριο, Ψευδάργυρο, Χαλκό, Ασβέστιο και Κάλιο.

ΟΦΕΛΗ

  • Μόνο μια καθαρή πληγή μπορεί να επουλωθεί σωστά.
  • Ο εμποτισμός της πληγής είναι η προτιμώμενη μέθοδος για τον καθαρισμό των πληγών σε σύγκριση με το σφούγγισμα.
  • Το Ασβέστιο είναι σημαντικό για την αιμοστατική διαδικασία, του σχηματισμού του ιστού κοκκιοκυττάρων και την ενεργοποίηση των ουδετερόφιλων κυττάρων. Επιπλέον, εμπλέκεται σε πολλές άλλες διαδικασίες για την επούλωση των πληγών.
  • Ο Ψευδάργυρος είναι ένα συστατικό σε πολλά ένζυμα, που παίζουν σημαντικό ρόλο στην επούλωση πληγών. Επιπλέον, ο Ψευδάργυρος διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των κερατινοκυττάρων και των ινοβλαστών.
  • Ο Χαλκός είναι χρήσιμος για τη διασταυρούμενη σύνδεση των ινών κολλαγόνου και με τον ψευδάργυρο και το μαγγάνιο και διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και κερατινοκυττάρων.
  • Το Lecoxen spray είναι ιδανικό για πρώτες βοήθειες.
  • Το Lecoxen spray μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιστάσεις και με ασφάλεια από μικροβιολογική άποψη, μέχρι να τελειώσει όλο το διάλυμα.
  • Το Lecoxen spray είναι μοναδικό προϊόν για την καθαριότητα των πληγών και ενισχύει την επούλωσή τους.

ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ σε καθαρισμό πληγών με ΑΛΑΤΟΥΧΟ ΔΙΑΛΥΜΑ

Όπως κατέδειξε ειδική μελέτη, 54,5% των κανονικών αλατούχων διαλυμάτων που χρησιμοποιούνται σε νοσοκομεία για τον εμποτισμό πληγών υπόκεινται σε μόλυνση (69.6% βακτήρια Gram+, 13% βάκιλλοι  Gram+, 8.7% βακτήρια Gram-, 8.7% μύκητες). 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ LECOXEN

Εμποτίστε την πληγή με το Lecoxen spray, ταμπονάροντας την πιθανή περίσσεια του διαλύματος με μια αποστειρωμένη γάζα.

Εφαρμόστε μια στρώση από την κρέμα Lecoxen στο δέρμα γύρω από την πληγή.

Η εφαρμογή της κρέμας πρέπει να επαναληφθεί σε κάθε αλλαγή επιδέσμου.

Καλύψτε την  πληγή με αυτοκόλλητη ή απορροφητική γάζα ανάλογα με το βαθμό των εκκρίσεων.

Επαναλάβετε την εφαρμογή κάθε 12 ώρες. Μετά την εμφάνιση της επαναεπιθηλιοποίησης, η αγωγή μπορεί να περιοριστεί σε μια φορά την ημέρα.

ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ:

Γρατζουνιές, εκδορές, γδαρσίματα, αλλοιώσεις, πληγές και κοψίματαlecoxen-woundslecoxen-cuts
Εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμούlecoxen-burn1lecoxen-burn2
Διαβητικό πόδι και κατά τη διάρκεια υπερβαρικής θεραπείαςlecoxen-diabeticlecoxen-hyperbaric
Μολύνσεις γύρω από τα νύχια και φουσκάλες στα πόδιαlecoxen-infectionlecoxen-foot injury
Χειρουργικές πληγέςlecoxen-surgical wound1lecoxen-surgical wound2
Κατακλίσειςlecoxen-bedsore