VICKS

Υγεία και Ευεξία

Η VICKS σας προσφέρει προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης και υψηλής ποιότητας τα οποία σας βοηθούν στην διάγνωση και την πρόληψη των συμπτωμάτων του κρυολογήματος.

 • Άνυδρος διαχύτης VICKS VH1800EU

  Άυδρος διαχύτης που απελευθερώνει ατμούς για εύκολη αναπνοή.

   

  Ο φορητός άνυδρος διαχύτης Vicks είναι τέλειος για εύκολη αναπνοή κατά τη διάρκεια της νύχτας και ανακούφιση από τη συμφόρηση. Ο άνυδρος διαχύτης θερμαίνει απαλά το αρωματικό VapoPad, ενεργοποιώντας καταπραϋντικούς ατμούς που απελευθερώνονται στον αέρα για μια εύκολη αίσθηση αναπνοής.

  Η συσκευή που τροφοδοτείται από USB είναι ελαφριά και σε μέγεθος ταξιδιού, παρέχοντας αθόρυβη λειτουργία για εύκολη αναπνοή είτε στη δουλειά είτε στον ύπνο.

  Η συσκευή διαθέτει ένα απαλό νυχτερινό φως που μπορεί να ανάψει και να απενεργοποιηθεί. Κάθε VapoPad απελευθερώνει έως και 8 ώρες καταπραϋντικών ατμών, επιτρέποντας μια πλήρη νυχτερινή ανάπαυση.

  Δείτε περισσότερα
 • Συσκευή εισπνοής ατμού VICKS V1300EU

  Η προσωπική συσκευή εισπνοής ατµού V1300EU κατασκευάστηκε από τη Vicks ώστε να παράγει άμεσα κατευναστική δράση κατά του κρυώµατος.

   

  Είναι εξαιρετικά εύχρηστη και απαιτεί τα ακόλουθα απλά βήματα:

  1. Ανοίγετε τη συσκευή και γεµίζετε µε ζεστό νερό βρύσης

  2. Τοποθετείτε µία ταµπλέτα Vicks VapoPads στην ειδική υποδοχή

  3. Φέρνετε τη συσκευή κοντά σε στόμα-μύτη κι εισπνέετε ατμούς αιθέριων ελαίων που απελευθερώνονται άμεσα.

  4. Ο ατµός διεισδύει στις ρινικές κοιλότητες και στον λαιµό, βοηθά στην εύκολη αναπνοή, σας ανακουφίζει από βήχα-κρύωµα.

  Αν μάλιστα είναι ανάγκη να ταξιδέψετε κρυωμένοι, η συσκευή αποθηκεύεται και μεταφέρεται εύκολα ώστε να σας ανακουφίσει κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

  Δείτε περισσότερα
 • Ταμπλέτες δεντρολίβανου και λεβάντας VICKS VBR7E

  Οι ταμπλέτες Vicks VBR7E, είναι κατάλληλες για την συσκευή ταμπλετών VH1700, αλλά και τους υγραντήρες της Vicks.

  Απελευθερώνουν στον αέρα – μέσω θερμότητας των συσκευών – καταπραϋντικούς ατμούς δεντρολίβανου και λεβάντας και παρέχουν προσωρινή αλλά αποτελεσματική ανακούφιση από βήχα και συμφόρηση σε ενήλικες και παιδιά.

  Προσοχή είναι κατάλληλες μόνο σε μωρά ηλικίας άνω των 3 μηνών ή βάρους άνω των 4,5 kg.

  Σε κάθε συσκευασία περιέχονται 7 ταμπλέτες Vicks και κάθε μία από αυτές διαρκεί έως και 8 ώρες.

  Τα αιθέρια έλαια των ταμπλετών Vicks, είναι ένας εναλλακτικός τρόπος ενίσχυσης αναπνευστικού και ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ οι μυρωδιές τους δημιουργούν ατμόσφαιρα χαλάρωσης στο σπίτι και βελτιώνουν τη διάθεσή μας, ειδικά τις μέρες του χειμώνα.

  Δείτε περισσότερα
 • Ταμπλέτες µενθόλης VICKS VH7

  Οι ταμπλέτες Vicks Comforting VapoPads, κατάλληλες για πολλές συσκευές ταμπλετών (VH1700, VH1700E κλπ) αλλά και για τους υγραντήρες της Vicks απελευθερώνουν στον αέρα – μέσω της θερμότητας των συσκευών – καταπραϋντικούς ατμούς μενθόλης και παρέχουν προσωρινή αλλά αποτελεσματική ανακούφιση από βήχα, ρινική συμφόρηση, πονόλαιμο, ρινική καταρροή, πυρετό και συναφή συμπτώματα σε ενήλικες και παιδιά.

  Προσοχή, δεν πρέπει χρησιμοποιείται σε μωρά ηλικίας μικρότερα των 36 μηνών.

  Σε κάθε συσκευασία περιέχονται 7 ταμπλέτες Vicks και κάθε μία από αυτές διαρκεί έως και 8 ώρες.

  Τα αιθέρια έλαια των ταμπλετών Vicks, είναι ένας εναλλακτικός τρόπος ενίσχυσης του αναπνευστικού και ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ οι μυρωδιές τους δημιουργούν ατμόσφαιρα χαλάρωσης στο σπίτι και βελτιώνουν τη διάθεσή μας, ειδικά τις μέρες του χειμώνα.

  Δείτε περισσότερα
 • Υγραντήρας VICKS VH845E2

  Ο υγραντήρας με ζεστό αέρα VH845E2 της Vicks είναι μια συσκευή που σας επιτρέπει να διατηρείτε επίπεδο υγρασίας στο χώρο σας μεταξύ 40% και 60%, κάτι που βοηθά στην εξάλειψη των ιών της γρίπης σε επιφάνειες και αέρα.

  Συν της άλλης θα σας ανακουφίσει από την ταλαιπωρία της ξηροστομίας, του λαιμού, των ματιών και του δέρματος.

  Η συσκευή προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα:

  – Ζεστό ατμό για καθαρισμό της ατμόσφαιρας. Ο αέρας που κυκλοφορεί βελτιώνει την ευημερία μειώνοντας τον αριθμό βακτηρίων και ιών, εξουδετερώνοντας κάθε δυσάρεστη οσμή! Πλέον, κάθε ανάσα που παίρνετε θα είναι μόνο από πεντακάθαρο αέρα!

  – Αυτονομία 24 ωρών για να προσφέρει ασταμάτητα τις υπηρεσίες της!

  – Διαφανές δοχείο με μεγάλο άνοιγμα για εύκολο καθαρισμό (χωρητικότητα δοχείου: 3,8 λίτρα, τόσο ευρύχωρο για να περιορίσετε τη συχνότητα ανεφοδιασμού)

  – Κατάλληλο για δωμάτιο περίπου 37 m², καλύπτει τους χώρους, διατηρώντας την υγρασία τους στα επιθυμητά επίπεδα.

  – Αυτόματη απενεργοποίηση

  – Διακόπτη τροφοδοσίας με 2 επίπεδα ελέγχου.

  – Είσοδος για δισκία με άρωμα VapoPads (περιλαμβάνεται διπλό δείγμα).

  – Πρακτική, εργονομική λαβή μεταφοράς.

  – Λειτουργεί σε δίκτυο: 220-240 V ~ 50-60 Hz / 365 W και παρέχεται με 2 χρόνια εγγύηση.

  Προσθέστε το άρωμα που προτιμάτε και…«ποτίστε» τριγύρω σας την ατμόσφαιρά με μεθυστικά αρώματα, επιλέξτε το αγαπημένο σας και εξασφάλισε έναν ευωδιαστό, 100% υγιεινό, ευχάριστο και μυρωδάτο χώρο!

  Δείτε περισσότερα
 • Υγραντήρας υπερήχων VICKS VUL505E

  Η χρήση του ατομικού υγραντήρα υπερήχων Vicks VUL505E διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας στους εσωτερικούς χώρους, στις ιδανικές τιμές µεταξύ 40 – 60%, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι

  -σας βοηθά να παραμένετε υγιείς κρατώντας ενυδατωμένα λαιμό και μύτη,

  -να καταπραΰνετε τις ενοχλήσεις λόγω ξηρότητας,

  -να απολαμβάνετε πιο ξεκούραστο ύπνο αφού σας προσφέρει καλύτερη αναπνοή και

  -παράλληλα συμβάλλει στη μείωση της επιβίωσης των ιών της γρίπης σε επιφάνειες και στον αέρα.

  Είναι αθόρυβος, ενεργειακά οικονομικός, ενώ απενεργοποιείται αυτόματα όταν αδειάσει το νερό που δέχεται το δοχείο του, χωρητικότητας 0.5 λίτρου.

  Κατάλληλος για παιδικά δωµάτια, ιδανικός για χώρους 10m², ο υγραντήρας υπερήχων Vicks VUL505E καθίσταται απαραίτητος για τους νέους γονείς, αφού προστατεύει τα παιδιά και δημιουργεί μια αγχολυτική ατμόσφαιρα για τους ίδιους.

  Δείτε περισσότερα
 • Υγραντήρας υπερήχων VICKS VUL525E4

  Η Vicks παρουσιάζει τον υγραντήρα υπερήχων VUL525E4 που χαρίζει άλλη πνοή στον χώρο σας! Πείτε αντίο στα συμπτώματα βήχα, μειώστε τους ιούς της γρίπης που κυκλοφορούν στον αέρα, διατηρώντας επίπεδα υγρασίας 40/60%.

  Αυτός ο μικρός, αθόρυβος υγραντήρας είναι ιδανικός και ασφαλής για χρήση στο παιδικό δωμάτιο, αφού καλύπτει κάθε δυσοσμία στον χώρο, αποδεσμεύοντας και διοχετεύοντας δροσερή ομίχλη στον αέρα διευκολύνοντας την αναπνοή, βελτιώνοντας την ατμόσφαιρα και εξασφαλίζοντας καλό ύπνο σε μικρούς και μεγάλους.

  Εφοδιασμένος με τεχνολογία Dual VapoPad που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε κάψουλες με αιθέρια έλαια για ακόμα περισσότερη ευεξία και ευωδιαστή ατμόσφαιρα που μπορεί να κρατήσει έως και 8 ώρες, ενυδατώνοντας το λαιμό και τη μύτη σας.

  Ο υγραντήρας παρέχεται με τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

  Ρυθμιζόμενη ομίχλη

  Δείτε περισσότερα
 • Υγραντήρας υπερήχων Vicks VUL575E

  Ο υγραντήρας υπερήχων Vicks Sweet Dreams Cool Mist VUL575E σας προσφέρει όλα όσα υπόσχεται το όνομά του.

   

  Αφού σας ανακουφίσει από το βήχα και καταπραΰνει τα συμπτώματα της ρινικής συμφόρησης για να έχετε καλύτερη αναπνοή, θα δημιουργήσει ένα μαγευτικό περιβάλλον ξεκούραστου ύπνου, που οφείλεται σε προηγμένη τεχνολογία υπερήχων.

   

  Διαθέτει υποδοχή για ταμπλέτες Vicks VapoPads αιθέριων ελαίων, που ενισχύουν τη δράση του με πρόσθετους καταπραϋντικούς ατμούς.

   

  Αθόρυβος, ενεργειακά οικονομικός, απενεργοποιείται αυτόματα όταν αδειάσουν τα 3,8 λίτρα νερό του δοχείου του (αρκούν για 24 ώρες αδιάκοπης λειτουργίας).

   

  Ο υγραντήρας υπερήχων VUL575E. είναι κατάλληλος και για παιδικά δωμάτια όντας απολύτως ασφαλής για χρήση.

   

  Μάλιστα το σύστημα προβολής εικόνας που διαθέτει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί (ανεξάρτητα από τον υγραντήρα) δημιουργώντας μια…παραμυθένια εικόνα στα μικρά παιδιά πριν κοιμηθούν.

   

  Προσοχή: το Vicks VapoPads Menthol (VH7) χρησιμοποιείται μόνο σε μωρά ηλικίας άνω των 36 μηνών, το Vicks VapoPadS Rosemary & Lavender (VBR7) χρησιμοποιείται μόνο σε μωρά άνω των 3 μηνών που να  ζυγίζουν περισσότερο από 4,5Kg.

  Δείτε περισσότερα
 • Υγρόµετρο & θερµόµετρο VICKS V70EMEA

  Το υγρόµετρο & θερµόµετρο Vicks V70 EMEA είναι μια συσκευή 2 σε 1 η οποία σας επιτρέπει τον έλεγχο της υγρασίας στα διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού και ταυτόχρονα βοηθάει αποτελεσματικά στη διατήρηση της εσωτερικής υγρασίας του αέρα μεταξύ 40 και 60% των επιπέδων PH.

  Μετρά επίσης τη θερμοκρασία του χώρου κι έχει ένδειξη σε βαθµούς Κελσίου και Φαρενάιτ.

  Δέχεται μια μπαταρία ΑΑΑ 1,5V η οποία δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

  Δείτε περισσότερα